BAKGRUND

Ralf och Jenny Burkhard är grundare av House of zen.
För ett antal år sedan väcktes en dröm om ett hus där vi skulle kunna hjälpa människor till ett friskare liv, ett ställe där vi skulle kunna ta hand om både kropp och själ.
Vi har sedan samlat ihop andra människor med samma filosofi, som brinner för att få sig själva och andra att må bra.

Jenny drömde om att starta en träningsverksamhet som skulle passa alla, kom som du är var hennes grund idé. Ralf som höll i meditationsgrupper men hade inget bra ställe att vara på ville hitta ett ställe med känsla och harmoni där det går bra att meditera etc.
Vårt mål var att skapa ett hus med harmoni där alla kan känna sig välkomna.

Ordet ZEN kommer från en japansk meditationsform med syfte att vara HÄR & NU.
Lev här och nu, ta hand om kropp och själ. Det är den känslan vi vill förmedla med detta hus, allt som vi gör och kommer att göra i framtiden kommer vara noggrant utvalt.

LÄR KÄNNA OSS LITE BÄTTRE

Ralf Burkhard

Meditation, Healing, personlig utveckling, vägledning och privatsittningar.

Till mig kan du komma om du till exempel har fastnat i livet, är stressad, behöver tanka energi eller bara är nyfiken på andevärlden eller livet efter detta. 
Framför allt är mitt kall att hjälpa människor som fastnat i ohälsosamma livsmönster att komma vidare, jag försöker genom min intuition och med hjälp av det jag får till mig hjälpa mina klienter att se nya vägar i sitt liv.

Förutom mitt arbete på House of zen driver jag även mitt egna företag Polyfix AB. Så med andra ord har jag ett ben i affärsvärlden och ett ben i den andliga världen. Den här kombinationen jag haft mycket nytta av i mitt vardagliga liv.

Min uppväxt präglades av extremt mörkrädsla för jag tyckte mig känna saker som vi normalt ej kan se, denna rädsla tvingade mig tillslut att börja forska i det okända. Idag hjälper jag till med husrensningar och har hjälpt hundratals vilsna själar över till ljuset och givetvis har människorna som bor i sina hus sedan fått lugn och ro.
Jag har utbildat mig medialt och intuitivt i ca 15år. Bl.a. två år hos Terry Evans och är certifierat Psychic Medium, har även haft Birkan Tore som privat mentor under ca 1 år, har dessutom gått de flesta av hans kurser. Båda dessa lärare är kända från det okända på TV4Play.
Idag arbetar jag som intuitiv coach, Healer och Psychic medium. 
Jag brinner för personlig utveckling och har ett flertal slutna meditations grupper med inriktning på detta tema.

Jenny Burkhard

Meditation, Hypnos, Mindfulness, Yoga och Yin Yoga.

Så eftersom jag själv haft sådan hjälp av hypnosen så blev det naturligt för mig att utbilda mig till Hypnos terapeut för Jörgen Sundvall.
Hypnos är ett fantastik redskap att finna orsaken till sina ”problem”.
De gånger man känner att något är fel, mår inte bra men man vet inte vad det är….

Då är det värt att testa hypnos!
Så Mindfulness och Yogan har blivit en hjälp att ”hitta” mig själv.

Min träning startade redan som 4 åring när jag började med gymnastik, fortsatte som trupp gymnast enda upp till gymnasie åldern.
Där tog sedan ”Workout’en” över som det hette på den tiden.

Insåg snart att jag ville gå djupare in i träningen och utbilda mig till instruktör.
Har sedan dess arbetat på olika gym och fortsatt testa det mesta inom gruppträning genom årens lopp, för att på senare år landa mer i yogan och då mest i Yin Yogan.
Hade även en dröm sen tidigt att få ha en egen träningsanläggning. Ett ställe där man kom för att träna, men inte minst få släppa stress och bli lugn. Ett lugnare mindre ställe för alla som vill gå lite djupa än bara träningen.

Och det tycker jag vi lyckats med genom House of Zen.
Så under senast 10 åren har jag ständigt sökt och utvecklat mig själv. Jobbat mycket med personlig utveckling genom att sitta i meditationsgrupper, gå på hypnos, vidare utveckla yogan, jobba med Mindfulness. En ständig pågående process för att hitta mitt inre lugn, min kärna och inte låta mig påverkas för mycket av min omgivning. Helt enkelt bli en starkare person med bättre självkänsla.

Erica Gertoft

Kroppsterapeut

Erica Gertoft - Kroppsterapeut

Jag arbetar sedan 15-20 år med massage och zonterapi!
Jobbar mycket med individuell behandlingsform, utgår ifrån patientens dagsform och behov då min goda intuition är ett bra verktyg.
Målet är att balansera kroppens energiströmmar då vi kan uppnå harmoni. Att mjuka upp spända muskler och få en fri andning är ofta en bra väg till god hälsa.
Här spelar zonterapi en stor roll, då den bygger på ett samband mellan olika zoner på fötter / händer och olika delar av kroppen.
Löser oftast upp blockeringar och får energin att flöda fritt!
Vilket också är gott för god hälsa!