VAD ÄR VÄGLEDNING?

Intuitiv vägledning

Min coaching är en egen blandning av intuitiv läsning, coaching och/eller budskap från era nära och kära, guider eller änglar. Kombinationen av vad som behövs för varje specifik klient känner jag in vid varje enskilt besök. Ibland kan det behövas ett nytt tankemönster, ett nytt synsätt eller en glimt in i framtiden för att lösa de blockeringar som min klient för närvarande känner.

Oracle kort

Jag tror att det går se in i en potentiell framtid, det fungerar lite som att rulla ut ett klot och intuitivt förutse vart det kommer hamna. Ingen framtid är skriven i sten för stöter man till ett klot så ändrar det ju riktning eller hur?

Många är väldigt fokuserade på sin framtid och vad en intuitiv person kan se runt om kring dem, men jag tycker ofta det är bättre att fokusera på vad som pågår här och nu, på så sätt kan jag vägleda min klient till de förändringar som måste göras för denne skall kunna skapa bästa möjliga framtid. Förutsägelser används endast för att stärka och vägleda dig, aldrig att begränsa eller skrämma.

Änglareading

Varför änglar? När jag började gå på kurs hos Birkan Tore och började bjuda in änglar i mitt liv, förändrades mitt liv bortom mina förväntningar. Det är därför jag numera alltid inkluderar änglarna i allt mitt arbete. Under en väglednings session kommer de alltid att berätta bara det du behöver veta.

Som klient kan du alltid vara säker på att, oavsett vilken situation du befinner dig i, kommer de svar du får, vara icke-dömande och kärleksfulla så att du inte behöver oroa dig för att höra något negativt i din läsning.

Privatsittning

En privat sittning är mer eller mindre en privat seans. Ett medium kopplar upp sig till andevärlden för att se vilka nära och kära som vill komma igenom med en hälsning. Jag kommer försöka beskriva personen till dess du känner igen honom eller henne och när du verifierat att du känner igen vårt besök så tar jag emot budskap från personen. Det är svårt att bestämma vem som skall komma igenom, som jag ser det kan man ”bjuda in” olika personer men det går aldrig att lova vem som skall komma igenom. Mitt jobb som medium är att försöka tolka de intryck, bilder, känslor eller ord som det andliga besöket försöker lämna.

En session är mellan 45 till 60 minuter.