Meditation

Meditation

Det finns en mängd olika namn och meditations metoder, men alla går ut på att hitta inre lugn och ett inre focus. Meditationen kan vara i olika djup och på olika plan.

På House of zen gillar vi att göra saker okomplicerat och har därför inte stoppat in våra meditationer i något fack, eller kallat dessa något speciellt, Eftersom vi arbetar mycket med känslan och medialt så blir meditationer ofta med temat andlig och personlig utveckling.

Oavsett vilken metod man använder sig av, är meditation bra att praktisera. Människor i alla åldrar kan dra nytta av dess välgörande effekter.

Det är ganska lätt att lära sig att meditera och personer som mediterar mycket hävdar att de har mindre smärtor, är friskare, blir kreativare och intelligentare. De påstår sig även blir bättre på problemlösning och på förmågan att se möjligheterna när de uppenbarar sig.

Också självkänslan kan förstärkas och man blir säkrare på sig själv. Personer som mediterar blir ofta också mindre intresserad vad andra tycker och tänker om en och tillslut blir det lättare att säga nej eller säga sin mening i olika situationer.

Med allt detta innebär det att man både tycker om sig själv och andra lite mera, tendenser att ”gå igång” på andra människor eller händelser minskar.

Välkommen till din inre resa

Öppen Meditation

För att delta i en öppen meditation behövs inga förkunskaper, du behöver inte ens ha mediterat tidigare, vi lär dig.

I våra meditationer pratar vi om chakran, energier, guider, änglar och andevärlden och om livet i största allmänhet, så det är bra om du är öppen för detta.Det är inte så komplicerat att meditera, kom med en önskan om stillhet så kommer det med stor sannolikhet gå bra. Hos oss är alla människor och åldrar välkomna, från 16år och uppåt.