Om oss

House of Zen

Jenny och Ralf Burkhard är grundare och ägare av House of Zen.

För ett antal år sedan väcktes en dröm om ett ställe där vi skulle kunna hjälpa människor till ett friskare liv, ett ställe där vi skulle kunna hjälpa människor till ett friskare liv för både kropp och själ.

Vi har sedan samlat ihop andra människor med samma filosofi, som brinner för att få sig själva och andra att må bra.

Ordet ZEN kommer från en japansk meditationsform med syfte att vara HÄR & NU.

Lev här och nu, ta hand om kropp och själ. Det är den känslan vi vill förmedla med detta hus, allt som vi gör och kommer att göra i framtiden kommer vara noggrant utvalt. Vårt mål var att skapa ett hus med harmoni där alla kan känna sig välkomna.

Vi på House of Zen

Jenny Burkhard

Leder Yoga grupper, Yoga-meditationsgrupper och utövar hypnos.

För er som ännu inte träffat mig, så är jag en jordnära glad, positiv och väldigt öppen person.

Jag älskar mitt jobb, där jag får träffa människor och bjuda på min energi och träningsglädje.

Lika sprallig som jag kan vara på mina seniorklasser lika lugn är jag när jag får landa på yoga mattan och guida er in i ett lugn och en stillhet.

Yogan har hjälp både min kropp att må bättre men även den mentala biten till mindre stress ökat focus och en större tacksamhet till livet. Fått förståelsen att för mig handlar yogan om närvaron till mig själv; syftet att få balansen mellan kropp och själ, släppa prestation och våga släppa taget då och då.

I dag står jag stadigt och faller inte när stormen kommer.

Hela mitt liv har bestått av träning. Först som gymnast, vidare som instruktör både på workoutens tid, och senare allt inom gruppträning som kommit och gått under årens lopp.

Men slutligen landat i Yogan.

Så idag klappar mitt hjärta mest för att förmedla och inspirera yoga.

Eftersom jag är en gammal gymnast så formas mina flödande yoga klasser av utmaningar och mycket styrka. Medan Yin Yogan och de övriga yoga klasserna är lugnare och formade efter ett lugn och stillhet.

 • Yin Yoga
 • Yin och Kinesisk medicin / Magdalena Mecweld
 • Global Yoga
 • Global Yin / Johanna Hector
 • Mindfulness instruktör / Mindfulness center Stockholm
 • Hypnos Bas
 • Hypnos Avancerad
 • Tidigare Liv Terapi / Jörgen Gustavsson
 • Basic Hypnosis / Fredrik Presto
 • Power Yoga / Ulrika Norberg
 • Restorativ Yin och Mindfulness

Ralf
Burkhard

Leder meditationsgrupper, Intuitiv coaching, Privatsittningar, Healing, Seans, Husreningar

Andevärlden, olika energier, änglar, ”spöken” och intuition är mitt kall och passion. Jag älskar att arbeta intuitivt och medialt. Så om du fastnat i livet och behöver en ny riktning, är stressad, behöver tanka energi, någon som lyssnar eller bara är nyfiken på andevärlden, medialitet eller livet efter detta, då kan du boka in dig hos mig.

Ett av mina kall är att hjälpa människor som fastnat i ohälsosamma livsmönster att komma vidare i livet. Genom intuition och med hjälp av det jag får till mig från mina klienters anhöriga eller hjälpare, förmedlar jag eventuella nya vägar i ditt liv och meddelanden. Om du är vilsen och på fel väg kan det bli pekpinnar men oftast är det hälsningar och guidning med mycket kärlek och glädje. Eftersom jag arbetar i ljuset och jobbar med änglars beskydd så har jag full tillit att allt blir som det skall.

Jag har redan som barn tyckt mig känna och se saker som vi normalt ej kan se, därför blev min uppväxt präglad av extrem mörkrädsla som fortsatte långt upp i vuxen ålder. Denna rädsla tvingade mig tillslut att börja forska i det ”okända” och har faktiskt lett mig till den kunskap jag har idag. Idag utför jag också husrensningar och har hjälpt hundratals vilsna själar över till ljuset och givetvis har människorna som bor i sina hus sedan fått lugn och ro.

Förutom mitt arbete på House of zen driver jag även mitt egna företag Polyfix AB. Så med andra ord har jag ett ben i affärsvärlden och ett ben i den andliga/intuitiva världen. Att driva företag med hjälp av intuition och känsla har jag haft mycket nytta av.

Jag har utbildat mig medialt och intuitivt i ca 18år. Bl.a. två år hos Terry Evans och är certifierat Psychic Medium, har även haft Birkan Tore som privat mentor under ca 1 år, och gått de flesta av hans kurser. Båda dessa lärare är kända från det okända på TV4Play.

Idag arbetar jag som intuitiv coach, Healer och Psychic medium, föreläsare och lär ut olika mediala och intuitiva metoder. Jag brinner för personlig utveckling och har under snart 10 år drivit ett flertal meditations grupper och haft en massa privata sittningar och olika kurser. Det har även blivit en del gruppseanser och en storseans på Husby slott

Emma Kihlman

Leder yogagrupper

Jag heter Emma, är 39 år och bor sedan åtta år tillbaka i underbara Söderköping med min man och våra två barn.

Jag har under många år tränat yoga på olika sätt och vis men föll extra för Yin Yogan då det är en yogaform som mötte mina behov så fint. Mitt liv snurrade på i högt tempo och dagarna var fyllda med stress och prestation. Jag behövde få stunder som vara fria från press och krav, fria från stress och där jag verkligen fick en möjlighet att blicka inåt och möta mig själv. Genom Yin Yogan fick jag en chans att landa, andas och känna in mig själv. En chans att inte bara vila från något, utan också vila in i något.

För 2 år sedan fick jag möjligheten att fördjupa min Yin Yoga genom att utbilda mig till YinYoga instruktör av Magdalena Mecweld. Och för det är jag oändligt tacksam.

Yin yoga är en träningsform där jag får en möjlighet att stärka både kropp, sinne och själ och för mig passar det perfekt. Jag älskar hur Yin Yogan är möjlig för alla människor och att du utgår från dig själv, utan strävan och utan mål. Att acceptera din kropp som den är.

För mig är Yin yoga mod. Mod att stanna upp och vara, mod att känna våra kroppar, mod att lyssna på våra kroppar, mod att stilla våra sinnen, mod att möta våra känslor vilka de än må vara. Mod att rikta blicken inåt och möta dig själv. Men för mig är Yin yoga också som en kär vän. En vän som alltid har en varm famn att gå kryp upp i. En famn där vi kan få vila en stund. Vila från att ta sig fram, från krav, jämförelser och presentation. En famn där vi kan få känna oss älskade och trygga precis som vi är.

 • 070 513 80 88

Petra Rylén

Leder meditationsgrupper, KBT och intuitiv coach, Healing

Jag har en stark tro i att vi oftast har svaret inom oss, men vi behöver hjälp att plocka fram det. Speciellt när livet rullar som snabbast, hindrar oss eller när det kastar omkull oss.

Med tiden har jag lärt mig – och lär mig ständigt – att kombinera min intuition, min mediala förmåga, min erfarenhet och min utbildning som KBT-coach för att hitta bästa möjliga individuella coachning.

Jag har många års erfarenhet av ledarskap, projektledning och coachning inom både större koncern och ungt snabbväxande företag samt inom ungdomsidrott.

Med det har följt många utbildningar.

Mina mediala förmågor har jag utvecklat främst på House of Zen i meditationsgrupper, utbildningar och med Ralf som mentor.

Då kom även en större aha-upplevelse än alla tidigare spännande uppdrag jag haft. 🙂ic medium, föreläsare och lär ut olika mediala och intuitiva metoder. Jag brinner för personlig utveckling och har under snart 10 år drivit ett flertal meditations grupper och haft en massa privata sittningar och olika kurser. Det har även blivit en del gruppseanser och en storseans på Husby slott

 • 070 513 80 88

Vi har förenat Zen logga och Ohm loggan för att på ett enkelt sätt förklara hur vi tänker.

Ordet ZEN kommer från en japansk meditationsform med syfte att vara HÄR & NU.

Ohm symboliserar både den universella själen, atman, och världssjälen, brahman, och därmed hela universum.